fbpx
Nyheder

Et nyt år og nye ansigter

Vi er et godt stykke inde i 2021 og året er for alvor gået i gang. Det er et år med nye spændende opgaver og ikke mindst nye kollegaer som du får mulighed for at hilse på her. Nogle af dem har du måske set før, andre er tilbage fra barsel og andre igen er de nyeste skud på stammen.

 

Derfor vil vi rigtig gerne bruge lejligheden til at byde velkommen til dem du endnu ikke har mødt. Hils på vores nye og tilbagevendte kollegaer, der hver især har svaret på spørgsmål om deres baggrund, hvilke opgaver de sidder med nu, hvad de elsker ved deres arbejde samt en lille sjov bonusinfo.

Velkommen til Steffen Hansen, der er det nyeste skud på stammen. Steffen blev færdiguddannet civilingeniør i byggeteknologi fra DTU i februar 2020. Steffen er ansat som konstruktionsingeniør: ”Jeg arbejde på mange forskellige sager, mest åbninger i vægge samt en ret flot ejendom i Charlottenlund hvor vi skal åbne hele stueetagen op” 

 

Tværfaglig sparring

”Det er fedt at være en del af en virksomhed der har ambitioner og hvor de lægger vægt på den nyeste viden man kommer med som nyuddannet ingeniør. Især den tværfaglige vidensdeling hvor jeg arbejder tæt sammen med både arkitekter og konstruktører styrker også min egen faglighed”

 

Som bonusinfo kan vi afsløre at Steffen læste filosofi på KUA inden han startede på DTU: ”Jeg troede jeg skulle være filosof, men er så endt på en helt anden hylde nu, hvilket jeg bestemt ikke har fortrudt” VELKOMMEN OMBORD!

 

 

Mød Kasper Kiilerich, der startede som studentermedhjælper i januar 2020 og sidenhen er blevet fastansat som bygningskonstruktør. Kasper er også uddannet murer og energi konsulent, og er lige nu godt i gang med energirådgivningen, da vi spørger Kaper hvad ligger på hans bord lige nu:

”Jeg arbejder rigtig meget med energirådgivning for både privat og erhverv. Lige nu udarbejder jeg beregninger på energirammen til et stort nybyggeri med henblik på beboelse.”

 

Godt sammenhold

”I en hverdag med fart over feltet og hvor vi skal løbe stærkt, er det guld værd at have gode kollegaer der altid er vilige til at give sparring på et projekt og en hjælpende hånd”

 

Det viser sig at Kasper har prøvet kræfter med lidt af hvert, da vi spørger ham hvad hans kollegaer ikke ved om ham: ”Jeg har været evighedsstudent med HF og små omveje der gik over Dansk på KUA og International Political Science på RUC, og så har jeg også spillet bas i succesbandet ’Aflyst’” VELKOMMEN OMBORD! Måske giver Kasper en koncert til næste julefrokost.

 

Sig hej til Casper Lindeberg, der har været i praktik som bygningskonstruktør siden september 2020. Casper har også en baggrund som tømrer og 10 års erfaring i byggebranchen. Vi har spurgt Casper hvad han arbejder med lige nu: ”Jeg er i fuld gang med at færdiggøre beskrivelser til udbudsmateriale til et kæmpe renoveringsprojekt i Greve hvor vi er blevet valgt som byggerådgivere”

 

Højt til loftet

”Der er virkelig run på nogle gange, dagene går hurtigt og der er gang i biksen. Men det er jo også fedt at komme ud og være med på byggesager, hvor man er med til at træffe beslutninger og sikre sig at projekterne skrider fremad som de skal”

 

Derudover kan Casper ikke fordrage smagen af koriander, da vi spørger ham hvad hans kollegaer ikke ved om ham:

”Jeg kan slet ikke. Jamen det er åbenbart noget genetisk, der er koblet til lugtesansen og jeg er så en af dem” VELKOMMEN OMBORD til Casper! Og vi skal nok holde igen med korianderen.

 

Velkommen til Kameran Ahmadi, der her ansat som konstruktionsingeniør. Kameran har også en baggrund inden for banksektoren og har tidligere læst Økonomi. Vi har spurgt Kameran hvad han arbejder med lige nu: "Jeg er netop i gang med mit afgangsprojekt og har valgt at opgradere det til en civilingeniør."

 

Gode kollegaer

"Dine kollegaer er altafgørende og derfor elsker jeg mit job her. Vi har et godt sammenhold og der er en god balance mellem hvornår vi arbejder seriøst og hvornår der er tid til det sociale."

 

Kameran mener selv, at han er den bedste skakspiller, da vi spørger, hvad hans kollegaer ikke ved om ham: "Jeg er den bedste skakspiller hos Ingeman Fischer, de ved det bare ikke endnu, haha!" VELKOMMEN OMBORD KAMERAN! Hvis vi får brug for hjælp til bogholderiet, så regner vi med dig.

 

 

Velkommen til Joachim Pedersen, der lige om lidt er færdiguddannet bygningskonstruktør og som fortsætter hos os efter de sidste eksamener. Joachim har også en baggrund som tømrer og vi har spurgt ind til hvad han arbejder på lige nu:

”Udover eksamen som fylder ret meget lige pt., er jeg i gang med at gennemgå byggetekniske tegninger og beregninger på flere forskellige projekter”

 

Frihed under ansvar

”Jeg får lov til at prøve kræfter med en masse ansvar og det er motiverende at mærke, at der er den tillid til ens faglighed. Det er faktisk op til en selv ”

 

Hvad I ikke ved om Joachim er, at han tidligere har tjent som værnepligtig i den Kongelige Livgarde: ”Det var noget der skulle prøves og det var et år hvor jeg blev udfordret og fik nogle kompetencer som jeg altid ville kunne tage med mig videre i livet både privat og professionelt.” VELKOMMEN OMBORD!

Vi glæder os til at gå et stærkt år i møde!