fbpx
Nyheder

Nye ansigter hos Ingeman Fischer

Vinteren er lige om hjørnet og det har været et efterår i forandringens tegn og et år med stigende vækst i Ingeman Fischer, hvor fokus har været på at løfte det organisatoriske niveau, udvide virksomhedens fysiske rammer og opruste med nye dygtige medarbejdere.

Med ansættelsen af en ny projektchef, en økonomiansvarlig og en bygningsingeniør, er vi klar til at gå en masse spændende projekter i møde. Vi er derfor glade og stolte af at kunne byde Malthe, Louise og Jakup varmt velkommen ombord på teamet.

 

Jakup Slættalið er uddannet diplomingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet med speciale i byggeri og infrastruktur. Jakup har allerede mange opgaver på sit bord og arbejder med statik, bærende konstruktioners styrke og stabilitet.

 

Louise Hartmann Street er uddannet regnskabsassistent med speciale i økonomi og har varetaget økonomiansvarlig rollen tidligere i sit virke. Louise skal som økonomiansvarlig stå for projektøkonomien på tværs af de faglige teams.

 

Malthe Meulengracht er vores nye projektchef, der sammen med direktør, Lasse Ingeman, skal samarbejde om mange spændende projekter og nye processer.

 

Informationsledelse 

Med en baggrund som bygnings- og konstruktionsingeniør og mange års erfaring med projektledelse i byggebranchen, skal Malthe stå i spidsen for videreudviklingen af medarbejdere, kunder og forretningen.

 

Foruden en baggrund som rådgivende ingeniør, er Malthe en passioneret nørd i spændingsfeltet mellem informationsteknologi og informationsledelse, hvor drivkraften netop er meningsfuld information, der skal frigive tid og ressourcer til udvikling, strategi og implementering af nye digitale strategier og processer.

 

For Malthe er der ingen tvivl om, hvad der er drivkraften i hans arbejde med optimering:

 

"Det handler om projektfokus, reduceret kompleksitet og struktureret arbejde med projekters sarte og essentielle information, ordentlige samtaler om projektarbejdet og fællesforståelse.

 

Med andre ord, så handler det om at lette hverdagen for den enkelte medarbejder, lytte og forstå, så de kan koncentrere sig om hvad de er bedst til, nemlig at løse opgaven for vores kunder."

 

Vi glæder os til et spændende 2020 med Malthe med ombord, der også vil fungere som rådgivende ingeniør og daglig leder for de faglige teams.