fbpx

Sidder du i bestyrelsen for en boligforening, og planlægger I kommende bygge- og renoveringsprojekter?

Så lad os hjælpe jer med en byggeteknisk vurdering af tilstanden på jeres forening.

 

Hos Ingeman Fischer er vi vant til at hjælpe boligforeninger med bygningsrapporter, drift- og vedligeholdelsesplaner samt grønne løsninger.

Vi kan bl.a. tilbyde

 • Bygningsrapporter inklusiv 10-årig drift- og vedligeholdelsesplan
 • Totaløkonomisk rådgivning om sammenhæng mellem vedligehold og energioptimeringer
 • Termografering
 • Energioptimerende renoveringsforslag
 • Energimærkning

Vi giver gerne separate tilbud på ovenstående men har også pakkeløsninger, hvor du kan vælge flere områder til en fornuftig pris.

Reference historie

Bestyrelsesformand Jørgen Schlosser, AB Garvergaarden

bygningsrapport og prioriteringsplan

Vi kan nu træffe de langsigtede kloge beslutninger

I boligforeningens bestyrelse havde vi brug for en gennemgang af huset fra kælder til kvist – og en prioriteringsplan, vi kunne arbejde efter. Den har vi nu fået, og jeg vil klart anbefale andre boligforeninger at bruge Ingeman Fischer til bygningsrapporter:

 

Firmaet er professionelt og en god samarbejdspartner for bestyrelser, der ikke selv har fagkundskaben til at træffe de langsigtede kloge beslutninger.

Om boligforeningen AB Garvergaarden er en smuk gammel boligforening på Frederiksberg, der har rundet de 116 år. Jørgen Schlosser er formand for foreningen.

Hvornår begyndte samarbejdet? Jeg sendte opgaven i udbud, og Ingeman Fischer var de billigste – på den måde begyndte vi vores samarbejde. Vi havde et indledende møde, og derefter gennemgik vi bygningen; to mand fra Ingeman Fischer og så mig. Det virkede grundigt og professionelt hele vejen igennem, og nu har jeg en bygningsrapport, vi kan prioritere efter i bestyrelsen.

Hvad kendetegner jeres forenings samarbejde med Ingeman Fischer? Jeg er super tilfreds med vores kontaktperson, Lasse. Han har en ”no nonsense” tilgang, som jeg godt kan lide. Han er en dygtig rådgiver, han har den sagkundskab, der skal til – og så er han meget behagelig.

Hvad fik dig til at tage fat i Ingeman Fischer? Vi havde nogle tilbagevendende facadeproblemer, som vi gerne ville have en faglig vurdering af. Derudover havde vi spørgsmål til taget og nogle meget slidte bagtrapper, så vi ville i virkeligheden meget gerne have en gennemgang fra kælder til kvist – og en prioriteringsplan, vi kunne arbejde efter.

Hvordan hjælper bygningsrapporten jer? Vi har fået et fint overblik over bygningens stand – og helt generelt en tryghed i bestyrelsen. Og på generalforsamlingen kunne vi give rapporten til beboerne, så alle fik samme overblik over, hvad vi nu bruger penge på. Fremover bruger vi rapporten som udgangspunkt for foreningens vedligeholdelsesprojekter.

Vil du anbefale andre boligforeninger at få bygningsrapporter hos Ingeman Fischer? Jeg vil helt klart anbefale andre boligforeninger at bruge Ingeman Fischer til bygningsrapporter. De er professionelle, gode til at skabe relationer – alt i alt en god samarbejdspartner for bestyrelser, der ikke selv har fagkundskaben til at træffe de langsigtede kloge beslutninger.

Fremhævede kvaliteter

 • No nonsense
 • Giver overblik og tryghed
 • Grundig og professionel
 • Billigere end andre tilbud
 • Fagligt kompetente
 • Forstår udfordringerne ved ældre bygninger