fbpx

Har du kig på et drømmehjem eller ønsker en renovering – og har brug for professionel rådgivning?

Er du i gang med at projektere, bygge, renovere, vedligeholde, købe eller sælge en bolig? Så har vi en række erfarne og dygtige byggesagkyndige, der hjælper dig hele vejen.

Ved køb af lejlighed eller hus kan vi foretage en grundig gennemgang med løbende forklaring af hele ejendommen, anbefalet vedligehold de næste 5-10 år, snak om ejerskifteforsikring mv. Og tilsammen en overordnet konklusion af ejendommen set i forhold til tilsvarende ejendomme af samme alder og byggestil.

Ved renovering eller nybyg kan vi hjælpe med projektering af drømmeprojektet – herunder opstilling af anlægsbudget, byggestyring samt fagtilsyn og kvalitetskontrol.

Hos Ingeman Fischer er vi et dynamisk team af arkitekter, konstruktører og ingeniører, som håndterer alle byggeriets faser – fra første skitse til færdigt produkt. Læs om os her

Hos Ingeman Fischer hjælper vi private og professionelle trygt igennem alle typer af bygge- og boligprojekter. Må vi også hjælpe dig?

Så udfyld kontaktformularen eller ring på telefon 70 70 15 31  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Bliv kontakt


  Reference
  historie

  Privat husejer John Rud Larsen

  boligsalg, boligkøb og byggestyring

  Vi følte os hurtigt trygge

  I forbindelse med et boligsalg fik vi både lavet en tilstandsrapport af den gamle bolig og en byggeteknisk vurdering af det nye hus. Det gav en stor tryghed. Nu hjælper Ingeman Fischer os med byggestyring af førstesalen, der skal renoveres. 

  Hos Ingeman Fischer er de dejligt ærlige og yder en super service. De rykker hurtigt ud, de ved, hvad de taler om – og så forklarer de tingene i øjenhøjde. Det kan jeg godt lide.

  Hvordan lærte du Ingeman Fischer at kende? 

  Jeg fik Ingeman Fischer anbefalet af min daværende nabo, som havde brugt firmaet til en tilstandsrapport på deres rækkehus. Ret hurtigt derefter begyndte vi selv at gå i salgstanker, og så var det naturligt at tage fat i Lasse. Det har jeg ikke fortrudt.

  Har I brugt Ingeman Fischer til andet end tilstands- og 5 års-rapporterne? 

  Ja – da vi havde fået solgt vores rækkehus, valgte vi at købe et ældre hus, og her brugte vi Anders til at vurdere boligens stand. Det var også et fornøjeligt samarbejde,og det var rart med hans ærlige feedback på, ”hvordan landet stod.”

  Nu er vi så i gang med at få lavet ny førstesal på huset, og også her er Ingeman Fischer vores garanter for, at alt forløber, som det skal. De fører tilsyn med byggeriet og håndværkerne, og det er beroligende for os andre, der jo ikke ved ret meget om det. Det er rart at have nogen til at holde øje.

  Og når de alligevel kommer ud til os, så har vi også fået spurgt til ventilation, facaden og vand i kælderen… ja – i virkeligheden bruger vi dem til alt muligt mærkeligt. Det er nok fordi, det er så let at snakke med dem, at det falder helt naturligt.

  Hvad hjalp han jer med? 

  I første omgang hjalp Lasse os med en tilstandsrapport af vores daværende rækkehus – og derefter med en 5 års gennemgang.  Han var kanon god, og han gjorde det til en meget rimelig pris.

  Vi havde virkelig følelsen af, at han varetog vores interesser, og han sørgede for, at vi ikke blev kørt rundt i manegen af de andre parter i 5 års gennemgangen. Det gav en stor tryghed.

  Hvad er det Ingeman Fischer kan set med dine øjne? 

  De er dejligt ærlige og yder en super service. Fra det øjeblik vi lavede en aftale, til jeg faktisk stod med tilstandsrapporten i hånden, gik der ikke mange dage. De rykker ud, de ved, hvad de taler om – og så forklarer de tingene i øjenhøjde. Det kan jeg godt lide.

  Jeg vil helt klart anbefale dem til andre private, der gerne vil føle sig mere trygge fx i byggestyring.

  Fremhævede kvaliteter

  • Rådgivning i øjenhøjde
  • God service
  • Hurtig levering
  • Kvalitet
  • Troværdige
  • Kan bruges til alle former for bolig-udfordringer