fbpx

Ønsker i at spare der hvor det virkelig kan give mening, nemlig på energiforbruget.

Ingeman Fischer har specialiseret sig i langvarige og innovative løsninger, som fx intelligent energistyring.

Udover at spare på energien, så er i samtidig med til at fremme den grønne omstilling.

Læs om vores ydelser 

 

Solceller

Solceller har aldrig været mere populære end de er nu. Flere og flere ejendomme vil gerne have monteret solceller på deres tage, men bliver ofte bremset da processen bliver uoverskuelig.

De spørgsmål vi får flest af, kan f.eks. være.

 1. - Kan jeg lave et anlæg så hele ejendommen får værdig af solcellerne, og ja det kan man sagtens.
 2. - Hvem skal ansøge og skal man ansøge om en byggetilladelse, og svaret er at det afhænger af bygningens bæreevne og anlægget størrelse.

Hos Ingeman Fischer tilbyder vi den total pakkeløsning. Det kan vi fordi at vi har alle kompetencer inhouse som f.eks. konstruktører, Ingeniør, arkitekter , bankrådgivere og energirådgivere.

Vi dækker hele Danmark og har hjulpet kunder som bla.

 1. - Ejendomsinvestor
 2. - Erhvervsejendom
 3. - Andel, ejer eller almen boligforening
 4. - Privat

Det vi sige at vi står for hele processen såsom byggeansøgningen, projektledelsen, udførelsen og kvalitetskontrollen.

Som uvildig rådgiver, så sikre vi at i altid får den bedste pris og kvalitet på jeres solcelle projekt.

Reference historie

Entreprenør CC Gruppen A/S Direktør Rasmus Carstensen

Ingeniørbistand til private, erhverv og boligforeninger

Vi har et utrolig godt samarbejde med Ingeman Fischer

Vi har en gensidig respekt, tillid og så er vi på bølgelængde.

 

Det betyder meget for os, at det ikke er en sur, gnaven ingeniør, vi skal have ind over vores kunder, men at vi har en løsningsorienteret og frisk samarbejdspartner.

Fortæl mig lidt om jer selv – og hvornår I bruger Ingeman Fischer  Jeg ejer sammen med min bror CC Gruppen, der er et byggerådgivnings- og byggefirma, vi har 15 tømrere ansat. Vores kunder er private, erhverv og boligforeninger, og for os er det vigtigste, at vi er i stand til at tilbyde vores kunder én samlet løsning, uanset om vi har de faglige kompetencer inhouse eller ej. I den forbindelse bruger vi Ingeman Fischer til ingeniørarbejdet – beregninger og myndighedsbehandling. Og det har vi gjort et års tid nu.

Kan du komme med et konkret eksempel på et godt samarbejde? Ja – det har vi fx i øjeblikket inde på Sortedam Dossering. Her står vi med en opgave, der både omfatter myndighedsgodkendelser, bærende vægge, der skal flyttes, nyt badeværelse, vand- og afløbsopgaver mv. Der er rigtig mange bolde i luften, og der er det vigtigt, at vi kan stole på vores underleverandører! Ingeman Fischer er et ungt energisk team med fart på – men kvaliteten er altid i orden. Der bliver fulgt op, og det kan jeg godt lide. Jeg kan varmt anbefale andre at bruge dem.

Hvad kendetegner jeres samarbejde?   Vi har en utrolig god dialog – også selvom begge parter tit har ret travlt. Vi har en gensidig respekt, tillid og så er vi på bølgelængde. Det betyder meget for os, at det ikke er en sur, gammel og gnaven ingeniør, vi skal have ind over vores kunder, men at vi har en løsningsorienteret, ung og frisk samarbejdspartner.

Fremhævede kvaliteter

 • Ungt, energisk team
 • Der er fart på
 • Kvaliteten er i orden
 • Der bliver fulgt op
 • Der er gensidig respekt
 • God dialog
 • Vi er på bølgelængde
 • De er løsningsorienterede