fbpx

Har du planer om – eller er du allerede i gang med – et byggeprojekt? Så er det en god idé at sikre din investering med ekstern bygherrerådgivning, projektering og byggeledelse.

Hos Ingeman Fischer er vores bygherrerådgivere parate til at hjælpe jer med at træffe alle de vigtige beslutninger i jeres byggeprojekt.

 

Vi har en bred vifte af kompetencer inden for alle byggeriets aspekter og stor erfaring med at få ideer ført ud i livet.

Vi kan bl.a. tilbyde

 • Bygningsrapport inklusiv 10-årig drift- og vedligeholdelsesplan
 • Projektering af bl.a. tagboliger, omdannelse af erhverv til bolig, prioritering af skader (bygningsrapport) mv.
 • Byggeledelse
 • Fagtilsyn og kvalitetskontrol
 • Afleveringsforretninger

Vi er vant til at arbejde med udbud, licitation og byggeret – og har naturligvis den fornødne viden om de aktuelle arbejdsprocesser. Derudover har vi altid stort fokus på dit budget, tidsplanen og den professionelle byggestyring, så du kun behøver at kommunikere med ét firma – nemlig os.

Reference historie

Investor – Dennis König

byggesaglig rådgivning og projektledelse

Vi har den gensidige tillid og ærlige dialog

Som investor står jeg ofte med mange forskellige udfordringer: Det kan være omdannelse af erhverv til lejligheder, totalrådgivning på udvikling af tagboliger, statiske beregninger, byggeansøgninger, byggeledelse og alt muligt andet.

 

Med Lasse Ingeman som byggeleder ved jeg, at tingene kommer til at glide, og skulle der opstå problemstillinger, så finder han en løsning på det. Vi har den der gensidige tillid og ærlige dialog, der er vigtig for et godt samarbejde.

Hvad er vigtigt for dig, når du vælger samarbejdspartnere?  Det er helt klart en tillidssag. Jeg indgår aldrig samarbejde med et firma men med en person. Lasse Ingeman Michaelsen er en person, jeg har tillid til, og det betyder meget for mig, at jeg kun har én kontaktperson.

Hvornår begyndte samarbejdet?  Det begyndte for en 3-4 år siden, og i dag lægger jeg næsten alle mine projekter hos ham. Jeg kunne godt vælge at bruge større ingeniørhuse, men jeg vil hellere være en stor brik i et mindre puslespil end en mindre brik i et stort puslespil.  Jeg vil have, at mine projekter bliver prioriteret – og det ved jeg, at de bliver hos Lasse.

Hvad er det, Lasse kan, som du sætter pris på?  Lasse er dygtig, intelligent – og så er det ham, der bestemmer! Med Lasse ved jeg, at mine projekter bliver prioriteret, og at han forstår de ofte komplekse problemstillinger, jeg kommer med. Jeg skal ikke bruge tid på at forklare ham alt muligt, han forstår det med det samme.

Hvad er det for typer opgaver, du får hjælp til?  Som investor står jeg med mange forskellige udfordringer, og jeg kontakter stort set altid Lasse for at høre, om han kan hjælpe: Det kan være omdannelse af erhverv til lejligheder, totalrådgivning på udvikling af tagboliger, statiske beregninger, byggeansøgninger, byggeledelse og alt muligt andet. Med Lasse som byggeleder ved jeg, at tingene kommer til at glide, og skulle der opstå problemstillinger, så finder han en løsning på det. Vi har den der gensidige tillid og ærlige dialog, der er vigtig for et godt samarbejde.

Fremhævede kvaliteter

 • Tillid
 • Gensidig forståelse
 • Fagligt dygtig
 • Intelligent
 • Forstår komplekse problemstillinger
 • Hurtig reaktionsevne
 • Løsningsorienteret
 • Ærlig dialog