fbpx

Teamleder

 

Erfaren konstruktionsingeniør søges som teamleder

 

Vi søger efter en erfaren konstruktionsingeniør til at være teamleder for et team på 3-5 konstruktionsingeniører.

Du vil blive en del af en erfaren og alsidig virksomhed med projekter inden for arkitekt-, ingeniør- og konstruktørarbejde samt bygherre- og brandrådgivning. Som konstruktionsingeniør kommer du til at spille en afgørende rolle for vores arbejde med bygge- og boligprojekter for professionelle og private bygherrer samt boligforeninger.

 

Som teamleder er du ansvarlig for at lede og udvikle et team af konstruktionsingeniører i både simple og komplicerede sager. Du vil være specialisten inden for bygherrerådgivning, men dit arbejde foregår i tæt samspil med et stærkt teknisk team. Som fagleder sikrer du, at vidensformidling og udvikling af medarbejdere er i højsædet.

Som Teamleder vil du få ansvar for at sikre, at vores ambitioner og vision for fremtiden bliver indfriet. Dertil kommer de selvstændige opgaver, hvor du beskæftiger dig med en lang række opgaver inden for dit fag – lige fra simple statiske beregninger til større og komplekse konstruktioner.

 

Opgaverne

Din arbejdsdag kommer primært til at bestå af at udføre tekniske konstruktioner samt besøge kunder og byggepladser med henblik på forventningsafstemning, byggetilsyn m.m.

Vi forventer at opgaverne vil fordele sig således:

60 % fagligt arbejde – bl.a. projektering af egne projekter (eventuelt i samspil med andre faggrupper, besigtigelser, tilsyn)

15 % administrativt arbejde – herunder bl.a. timesedler, ugentligt gruppemøde, planlægning af tid og ressourcer, afholdelse af MUS osv.

10 % salg forbundet med egne opgaver og teamets projekter

15 % faglederrolle – bl.a. hjælpe andre med projekter, vidensdeling osv.

 

Kvalifikationer

Vi forventer, at du er uddannet bygningsingeniør med speciale i konstruktioner og har minimum 5 års erhvervserfaring fra en lignende stilling – gerne inden for nybyg og renovering eller projektering af stål/beton/træ på etagebygninger.

Den rette kandidat har ledelseserfaring fra et lignende team og er en ansvarsfuld person, som er løsningsorienteret og pragmatisk. Du har desuden en forståelse for, at samspillet skaber succesen.

 

Dine kvalifikationer:

  • Du har 5-10 års relevant erhvervserfaring
  • Du er certificeret KK2 eller KK3 (er du ikke certificeret, men har kompetencerne, investerer vi gerne i din certificering)
  • Du har erfaring med at arbejde med CLT
  • Du kan begå dig i FEM-design og Microsoft Office – særligt Word og Excel – ligesom du forstår at bruge Revit

Intereseret?

 

Ingeman Fischer kan tilbyde en arbejdsplads, hvor fleksibilitet går begge veje, og hvor en sund balance mellem arbejdsliv og familieliv er vigtigt. Som vores kollega vil du blive en del af et stærkt tværfagligt team, hvilket skaber et dynamisk arbejdsmiljø og godt samarbejde.

 

Ved at arbejde i Ingeman Fischer bliver du en del af en virksomhed, hvor det sociale sammenhold spiller en stor rolle. Vi arrangerer løbende forskellige sociale events, og har selvfølgelig en årlig julefrokost og sommerfest. Derudover plejer vi også at tage hele teamet på en årlig studietur til udlandet, hvor vi blander fagligheden og det sociale.

 

Det praktiske

Ønsker du at søge stillingen er det muilgt at søge med nedenstående formular. 

 

Lønnen: Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og certificeringsgrad, og du vil få del i en god bonusordning. 

 

Forventet opstart: Hurtigst muligt. 

 

Ansøgningen: Vi ønsker at modtage dit cv.

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker at hører nærmere er du velkommen til at kontakte os på 54 55 60 38.  

Ansøg her