fbpx

Ledige stillinger

Her finder du alle ledige stillinger hos Ingeman Fischer. Vi er altid interesseret i uopfordrede ansøgninger.
Du er derfor meget velkommen til at sende os din ansøgning og CV ved hjælp af boksen nedenfor.

Bygningskonstruktør
og Bygningsingeniør
til praktik

Er du i gang med en uddannelse som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør, og kunne du tænke dig at komme i praktik i en virksomhed med fingeren på pulsen, og hvor vi har gang i en masse spændende projekter, så søger vi praktikanter til efteråret 2019.

Vi kan tilbyde dig et spændende praktikophold i hjertet af Vesterbro med en varieret hverdag og hvor du får konkrete opgaver og prøver kræfter med mange forskellige aspekter af dit kommende fag.

Du får mulighed for at varetage en bred vifte af opgaver, hvor du følger byggeriet fra de første spæde skitser til den endelige udførelse. Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab i et tværfagligt miljø.

Som ingeniørpraktikant får du et lærerigt indblik i hverdagen som rådgivende ingeniører, hvor du både kan få lov til at prøve kræfter med diverse statiske beregninger, tilsynsopgaver og tegnearbejde.

Som konstruktørpraktikant får du et dybdegående indblik i alle faser af byggeriet, hvor du er med til at sikre kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø.

Udover almindelige 2D-tegninger, arbejder vi også med BIM og 3D-modeller i Revit, med hovedvægt på 3D.

Ansøg nu

Lyder dette interessant, send din ansøgning og CV via boksen ovenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad siger
vores tidligere
praktikanter

Jonas Mejrsk Tørnes

Tidligere praktikant, nu fastansat bygningskonstruktør hos Ingeman Fischer

Valget af en mindre virksomhed har været rigtig godt, da jeg har fået mulighed for at prøve kræfter med de mange arbejdsområder en bygningskonstruktør varetager.

Efter at have været i praktik hos Ingeman Fischer, som har så mange forskellige opgaver, føler jeg, at jeg er blevet en del klogere på, hvad der skiller en bygningskonstruktør ud fra de andre fag i byggeriet.