fbpx

Ledige stillinger

Her finder du alle ledige stillinger hos Ingeman Fischer. Vi er altid interesseret i uopfordrede ansøgninger. Du er derfor meget velkommen til at sende os dit CV med formularen nederst på denne side. 

Teamleder

Vi søger efter en erfaren konstruktionsingeniør til at være teamleder for et team på 3-5 konstruktionsingeniører.

Bygningskonstruktør

Vi søger en bygningskonstruktør til Ingeman Fischer, der skal understøtte vores team af seks konstruktører.

Brandrådgiver

Vi søger en certificeret brandrådgiver, der har mod på at indgå i tæt samarbejde med vores 2 brandrådgivere samt ingeniører, arkitekter og konstruktører.

Karriere hos Ingeman Fischer

 

Ved at arbejde i Ingeman Fischer bliver du en del af noget større end en ingeniørvirksomhed. Vi er en erfaren og alsidig ingeniørvirksomhed med projekter inden for arkitekt-, ingeniør- og konstruktørarbejde samt bygherre- og brandrådgivning. Det betyder også, at vi sjældent udliciterer opgaver, fordi vi har kompetencerne i huset.

 

 Da vi er en mindre virksomhed, er arbejdsdagen præget af et tæt og tværfagligt samarbejde, hvilket understøtter vores værdier om kontinuerlig vidensdeling og faglig sparring.

Vi stræber efter at skabe noget mere, så vi får en arbejdsplads, der bliver ved med at vokse og have de stærkeste kompetencer inden for branchen.

Samarbejdet gør os stærkere

 

Vi stræber efter at skabe noget mere, så vi får en arbejdsplads, der bliver ved med at vokse og have de stærkeste kompetencer inden for branchen. Vores team er sammensat af erfarne og yngre kræfter, som skaber en dynamisk hverdag med en masse hands on-erfaring fra at besøger kunder samt ny viden og et drive. Det skaber et spændende arbejdsmiljø, hvor vi sammen er med til at løfte opgaverne og samtidigt giver mulighed for at lærer af hinanden.

Kulturen

Hos os er der altid noget at tage fat i, men det er vigtigt for os, at privatliv og arbejdsliv passer sammen. Vi stræber efter, at vores kollegers arbejdsliv og privatliv er i en sund balance, og derfor går fleksibilitet begge veje i Ingeman Fischer.

Vi tror på, at frihed under ansvar giver de bedste resultater, hvorfor vi har meget alsidige arbejdsdage og arbejder meget selvstændigt. Vi sørger til gengæld altid for at skabe strukturerede rammer for hvert team, ligesom det altid er muligt at få sparring på projekter og andre opgaver.

Det sociale

 

Som en del af Ingeman Fischer bliver du en del af et stærkt sammenhold, hvor dine kolleger gerne bruger tid sammen i og uden for arbejdsdagen. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde, og vi understøtter det sociale sammenhold med diverse events. Vi har selvfølgelig en årlig sommerfest og julefrokost, men der arrangeres løbende andre sociale arrangementer for virksomheden, ligesom vi plejer at tage på en studietur hvert år.

Ønsker du at ansøge uopfordret?