fbpx

Har du kig på et drømmehjem, men er du usikker på, om det har mangler, du ikke har fået øje på?

Så kan vi gøre dig klogere. Hos Ingeman Fischer har vi en række dygtige byggesagkyndige, der er parate til at hjælpe dig med køberrådgivning ved huskøb.

 

Vi gennemgår sammen det hus, du kigger på, og så giver vi vores faglige vurdering af tilstanden, så du bedre kan vurdere, om det er investeringen værd.

Vi tilbyder

 • En grundig gennemgang med løbende forklaring af hele ejendommen
 • En drøftelse af eventuel renovering – hvad koster det og hvad skal I være opmærksomme på?
 • Anbefalet vedligehold de næste 5-10 år
 • En snak om ejerskifteforsikring
 • En overordnet konklusion af ejendommen set i forhold til tilsvarende ejendomme af samme alder og byggestil

Vi gennemgår huset sammen. Rådgivningen er mundtlig, vi tager dine spørgsmål undervejs – og du er selvfølgelig velkommen til at optage samtalen eller tage noter.

Reference historie

Privat husejer John Rud Larsen

boligsalg, boligkøb og byggestyring

Vi følte os hurtigt trygge

I forbindelse med et boligsalg fik vi både lavet en tilstandsrapport af den gamle bolig og en byggeteknisk vurdering af det nye hus. Det gav en stor tryghed. Nu hjælper Ingeman Fischer os med byggestyring af førstesalen, der skal renoveres.

 

Hos Ingeman Fischer er de dejligt ærlige og yder en super service. De rykker hurtigt ud, de ved, hvad de taler om – og så forklarer de tingene i øjenhøjde. Det kan jeg godt lide.

Hvordan lærte du Ingeman Fischer at kende?   Jeg fik Ingeman Fischer anbefalet af min daværende nabo, som havde brugt firmaet til en tilstandsrapport på deres rækkehus. Ret hurtigt derefter begyndte vi selv at gå i salgstanker, og så var det naturligt at tage fat i Lasse. Det har jeg ikke fortrudt.

Hvad hjalp han jer med?   I første omgang hjalp Lasse os med en tilstandsrapport af vores daværende rækkehus – og derefter med en 5 års gennemgang. Han var kanon god, og han gjorde det til en meget rimelig pris. Vi havde virkelig følelsen af, at han varetog vores interesser, og han sørgede for, at vi ikke blev kørt rundt i manegen af de andre parter i 5 års gennemgangen. Det gav en stor tryghed.

Har I brugt Ingeman Fischer til andet end tilstands- og 5 års-rapporterne?   Ja – da vi havde fået solgt vores rækkehus, valgte vi at købe et ældre hus, og her brugte vi Anders til at vurdere boligens stand. Det var også et fornøjeligt samarbejde,og det var rart med hans ærlige feedback på, ”hvordan landet stod.”Nu er vi så i gang med at få lavet ny førstesal på huset, og også her er Ingeman Fischer vores garanter for, at alt forløber, som det skal. De fører tilsyn med byggeriet og håndværkerne, og det er beroligende for os andre, der jo ikke ved ret meget om det. Det er rart at have nogen til at holde øje.Og når de alligevel kommer ud til os, så har vi også fået spurgt til ventilation, facaden og vand i kælderen… ja – i virkeligheden bruger vi dem til alt muligt mærkeligt. Det er nok fordi, det er så let at snakke med dem, at det falder helt naturligt.

Hvad er det Ingeman Fischer kan set med dine øjne?   De er dejligt ærlige og yder en super service. Fra det øjeblik vi lavede en aftale, til jeg faktisk stod med tilstandsrapporten i hånden, gik der ikke mange dage. De rykker ud, de ved, hvad de taler om – og så forklarer de tingene i øjenhøjde. Det kan jeg godt lide. Jeg vil helt klart anbefale dem til andre private, der gerne vil føle sig mere trygge fx i byggestyring.

Fremhævede kvaliteter

 • Rådgivning i øjenhøjde
 • God service
 • Hurtig levering
 • Kvalitet
 • Troværdige
 • Kan bruges til alle former for bolig-udfordringer