fbpx

Har du mistanke om fugt og skimmelsvamp i din bolig?

Så kan vi hjælpe med en fugtteknisk gennemgang til brug for din husforsikring, ejerskifteforsikring og til almindelig forebyggelse.

 

Hos Ingeman Fischer er vi specialiserede i at foretage en fyldestgørende fugtteknisk gennemgang af alle typer boliger: Vi indkredser fugten, lokaliserer hvor den kommer fra og rådgiver om behandlingsmetoder.

Vi tilbyder

 • Visuel besigtigelse
 • Forprojekter
 • Fugtprøvemålinger
 • Skadesvurdering
 • Sammenkobling af skader og følgeskader
 • Besigtigelsesnotater
 • En rapport med beskrivelse af skader og følgeskader og løsningsforslag til den aktuelle problematik

Reference historie

Privat husejer John Rud Larsen
boligsalg, boligkøb og byggestyring

Vi følte os hurtigt trygge

I forbindelse med et boligsalg fik vi både lavet en tilstandsrapport af den gamle bolig og en byggeteknisk vurdering af det nye hus. Det gav en stor tryghed. Nu hjælper Ingeman Fischer os med byggestyring af førstesalen, der skal renoveres.

 

Hos Ingeman Fischer er de dejligt ærlige og yder en super service. De rykker hurtigt ud, de ved, hvad de taler om – og så forklarer de tingene i øjenhøjde. Det kan jeg godt lide

Hvordan lærte du Ingeman Fischer at kende?  Jeg fik Ingeman Fischer anbefalet af min daværende nabo, som havde brugt firmaet til en tilstandsrapport på deres rækkehus. Ret hurtigt derefter begyndte vi selv at gå i salgstanker, og så var det naturligt at tage fat i Lasse. Det har jeg ikke fortrudt.

Har I brugt Ingeman Fischer til andet end tilstands- og 5 års-rapporterne?  Ja – da vi havde fået solgt vores rækkehus, valgte vi at købe et ældre hus, og her brugte vi Anders til at vurdere boligens stand. Det var også et fornøjeligt samarbejde,og det var rart med hans ærlige feedback på, ”hvordan landet stod.” Nu er vi så i gang med at få lavet ny førstesal på huset, og også her er Ingeman Fischer vores garanter for, at alt forløber, som det skal. De fører tilsyn med byggeriet og håndværkerne, og det er beroligende for os andre, der jo ikke ved ret meget om det. Det er rart at have nogen til at holde øje. Og når de alligevel kommer ud til os, så har vi også fået spurgt til ventilation, facaden og vand i kælderen… ja – i virkeligheden bruger vi dem til alt muligt mærkeligt. Det er nok fordi, det er så let at snakke med dem, at det falder helt naturligt.

Hvad hjalp han jer med?  I første omgang hjalp Lasse os med en tilstandsrapport af vores daværende rækkehus – og derefter med en 5 års gennemgang.  Han var kanon god, og han gjorde det til en meget rimelig pris. Vi havde virkelig følelsen af, at han varetog vores interesser, og han sørgede for, at vi ikke blev kørt rundt i manegen af de andre parter i 5 års gennemgangen. Det gav en stor tryghed.

Hvad er det Ingeman Fischer kan set med dine øjne?  De er dejligt ærlige og yder en super service. Fra det øjeblik vi lavede en aftale, til jeg faktisk stod med tilstandsrapporten i hånden, gik der ikke mange dage. De rykker ud, de ved, hvad de taler om – og så forklarer de tingene i øjenhøjde. Det kan jeg godt lide. Jeg vil helt klart anbefale dem til andre private, der gerne vil føle sig mere trygge fx i byggestyring.

Fremhævede kvaliteter

 • Rådgivning i øjenhøjde
 • God service
 • Hurtig levering
 • Kvalitet
 • Troværdige
 • Kan bruges til alle former for bolig-udfordringer