fbpx

Planlægger du at fjerne bærende vægge, etablere nyt badeværelse eller f.eks. ændre på brugen af de forskellige rum i din bolig?

Så har du brug for det, der kaldes en statisk beregning til din byggeansøgning.

 

Hos Ingeman Fischer forstår vi at spørge ind til dine drømmeprojekter, udfærdige de statiske beregninger, der er nødvendige og tage dialogen med myndighederne.

 

Vores ingeniører vurderer dit byggeprojekts bæreevne og ydeevne og garanterer, at det kommer til at overholdede gældende norm- og lovkrav hos myndighederne.

 

Den statiske beregning er et lovkrav og nødvendig for, at du kan få din byggetilladelse. Hvis du sender den sammen med din byggeansøgning, vil du ofte nedsætte sagsbehandlingstiden.

Vi tilbyder

  • Kontrol og beregning af de eksisterende konstruktioners tilstand og bæreevne
  • Tegningsmateriale, som håndværkere kan bruge i forbindelse med bygge- eller renoveringsprojekter
  • Detaljeberegninger og detaljetegninger
  • Alt skitse- og tegningsarbejde i både 2D og 3D
  • Visualiseringer af de bærende konstruktioner på større projekter

Vi udfærdiger statiske beregninger på alle slags konstruktioner og hjælper også gerne med den fulde projektering og andre projektbeskrivelser. Det vil typisk give en hurtigere sagsbehandlingstid ved myndighederne, hvis vi tager os af hele dit byggeprojekt.

Reference historie

Privat hus - Michelle Skovgaard

Totalrenovering af bungalow, ny førstesal og nyt tag.

De giver os vores drømmebolig

Ingeman Fischer har simpelthen stået for det hele i vores husprojekt: Arkitektberegningerne, udbudsmaterialet, byggeansøgningen og nu styringen af håndværkerne. Det er guld værd.

 

Når vi ser og hører, hvordan Lasse fra Ingeman Fischer har overblikket og koordinerer med håndværkerne, får vi fuldstændig ro i maven. Det er rart at vide, at det er deres hovedpine, at alt kommer til at lykkes, og at de er med hele vejen, til vi står med vores færdige drømmebolig.

Fortæl gerne lidt om jer selv – og om jeres byggeprojekt.

Min mand Lars og jeg boede først på Frederiksberg, men med en datter på 3 år og to tvillingedrenge på 5 måneder havde vi brug for mere plads. I den forbindelse søgte vi og fandt et hus med den rigtige beliggenhed og potentiale til at blive rigtig godt. Det var en bungalow på en stor grund, og drømmen var at få totalrenoveret stueetagen og bygget en førstesal på huset med mansardtag. Hverken Lars eller jeg var dog i stand til at vurdere, om huset kunne bære sådan en førstesal eller at vurdere, hvilke håndværkere, der skulle ind over sådan en byggeproces. Derfor valgte vi at samarbejde med Ingeman Fischer.

Hvad har Ingeman Fischer helt konkret hjulpet med? Ingeman Fischer har jo egen arkitekt inhouse, og han har hjulpet med de statiske beregninger, der viser, hvad huset kan tåle. Dernæst stod de for udbudsmateriale, byggeansøgning og nu styringen af håndværkerne. Det er guld værd. Når vi ser og hører, hvordan Lasse fra Ingeman Fischer har overblikket og koordinerer med håndværkerne, har vi fuldstændig ro i maven. Det er rart at vide, at det er deres hovedpine, at alt kommer til at lykkes, og det giver en tryghed, at de er med hele vejen, til vi står med vores drømmeprojekt.

Fremhævede kvaliteter

  • Professionelle
  • Gode til at skære ind til benet i forhold til håndværkere
  • Dejligt med en organisation, der har alle kompetencer inhouse (arkitekt og ingeniør)
  • Godt byggemøde
  • Fokuserede på et godt forarbejde