fbpx

Planlægger du at fjerne bærende vægge, etablere nyt badeværelse eller f.eks. ændre på brugen af de forskellige rum i din bolig?

Så har du brug for det, der kaldes en statisk beregning til din byggeansøgning.

 

Hos Ingeman Fischer forstår vi at spørge ind til dine drømmeprojekter, udfærdige de statiske beregninger, der er nødvendige og tage dialogen med myndighederne.

 

Vores ingeniører vurderer dit byggeprojekts bæreevne og ydeevne og garanterer, at det kommer til at overholdede gældende norm- og lovkrav hos myndighederne.

 

Den statiske beregning er et lovkrav og nødvendig for, at du kan få din byggetilladelse. Hvis du sender den sammen med din byggeansøgning, vil du ofte nedsætte sagsbehandlingstiden.

Vi tilbyder

 • Kontrol og beregning af de eksisterende konstruktioners tilstand og bæreevne
 • Tegningsmateriale, som håndværkere kan bruge i forbindelse med bygge- eller renoveringsprojekter
 • Detaljeberegninger og detaljetegninger
 • Alt skitse- og tegningsarbejde i både 2D og 3D
 • Visualiseringer af de bærende konstruktioner på større projekter

Vi udfærdiger statiske beregninger på alle slags konstruktioner og hjælper også gerne med den fulde projektering og andre projektbeskrivelser.Det vil typisk give en hurtigere sagsbehandlingstid ved myndighederne, hvis vi tager os af hele dit byggeprojekt.

Reference historie

Entreprenør CC Gruppen A/S Direktør Rasmus Carstensen

Ingeniørbistand til private, erhverv og boligforeninger

Vi har et utrolig godt samarbejde med Ingeman Fischer

Vi har en gensidig respekt, tillid og så er vi på bølgelængde.

 

Det betyder meget for os, at det ikke er en sur, gnaven ingeniør, vi skal have ind over vores kunder, men at vi har en løsningsorienteret og frisk samarbejdspartner.

Fortæl mig lidt om jer selv – og hvornår I bruger Ingeman Fischer  Jeg ejer sammen med min bror CC Gruppen, der er et byggerådgivnings- og byggefirma, vi har 15 tømrere ansat. Vores kunder er private, erhverv og boligforeninger, og for os er det vigtigste, at vi er i stand til at tilbyde vores kunder én samlet løsning, uanset om vi har de faglige kompetencer inhouse eller ej. I den forbindelse bruger vi Ingeman Fischer til ingeniørarbejdet – beregninger og myndighedsbehandling. Og det har vi gjort et års tid nu.

Hvad kendetegner jeres samarbejde?   Vi har en utrolig god dialog – også selvom begge parter tit har ret travlt. Vi har en gensidig respekt, tillid og så er vi på bølgelængde. Det betyder meget for os, at det ikke er en sur, gammel og gnaven ingeniør, vi skal have ind over vores kunder, men at vi har en løsningsorienteret, ung og frisk samarbejdspartner.

Kan du komme med et konkret eksempel på et godt samarbejde? Ja – det har vi fx i øjeblikket inde på Sortedam Dossering. Her står vi med en opgave, der både omfatter myndighedsgodkendelser, bærende vægge, der skal flyttes, nyt badeværelse, vand- og afløbsopgaver mv. Der er rigtig mange bolde i luften, og der er det vigtigt, at vi kan stole på vores underleverandører! Ingeman Fischer er et ungt energisk team med fart på – men kvaliteten er altid i orden. Der bliver fulgt op, og det kan jeg godt lide. Jeg kan varmt anbefale andre at bruge dem.

Fremhævede kvaliteter

 • Ungt, energisk team
 • Der er fart på
 • Kvaliteten er i orden
 • Der bliver fulgt op
 • Der er gensidig respekt
 • God dialog
 • Vi er på bølgelængde
 • De er løsningsorienterede