fbpx

A/B Garvergården, Adolp Steens Alle

Lokalitet: Frederiksberg
Periode: 2019
Bygherre: A/B Garvergaarden
Rådgivingsform: Totalrådgivning

Hos A/B Garvergaarden på Frederiksberg havde foreningen tilbagevendende problemer med facaden og tagets stand. Efter grundig kortlægning og udarbejdelse af bygningsrapport og vedligeholdelsesplan kan foreningen nu prioritere indsatsen.

 

Vi glæder os til at skabe forbedringer og besparinger både på den korte og lange bane, når renoveringen starter op efter sommerferien. Projektet omhandler:

 

Tagrenovering

Facaderenovering

Vinduesudskitning

 

Bygningen er opført i 1901 som en klassisk Frederiksberg ejendom med udsmykkede facader mod gaden og pudset facade mod gården. Tagkonstruktionen er klassisk opført med skifertag og loftrummet har over tid været anvendt til tørrerum og opbevaringsrum for de enkelte lejligheder.

 

Det spændende ved dette her projekt er helt klart, at der er et øget fokus på den æstetiske del. Med en bevaringsværdi på 3 betyder det, at bygningen i kraft af sin arkitektur, kulturhistorie og håndværksmæssige udførelse, er et fremtrædende eksemplar inden for sin slags. Der skal derfor værnes om det oprindelige udtryk, når facaderenoveringen går i gang.