fbpx

Nørre Søgade, København N

Lokalitet: København N
Periode: 2016-2017
Bygherre: Konig Invest ApS
Rådgivingsform: Totalrådgivning

Dennis Konig, ejer af Konig Invest ApS, ønskede at omdanne 350 kvm2 erhvervslokaler til tre New Yorker-lejligheder. Det var derfor en tillidssag, da Ingeman Fischer blev valgt som totalrådgivere til en renoveringssag af den størrelse til at varetage hele skitseoplægget, kommuneansøgninger, for til sidst at sikre udførelse og kvalitet i byggeledelse.

 

Vi kunne med det samme se potentialet i de store panoramavinduer vendende ud mod Nørre Søgade i de forladte erhvervslejelokaler, der stod tomme hen. Sammen med vores arkitekter fandt kunden frem til det rette valg af materialer, der levede op til ønsker og samtidigt lå inden for den økonomiske ramme på projektet.

 

I trygge hænder fra a til z

Kunsten er at få alle enderne til at gå op, og da vi også er konstruktører og ingeniører i samme hus, har vi en unik indsigt i hele byggeprojektet og kender de udfordringer der kommer undervejs lige fra de første skitser, til myndighedsbehandling der er en proces i sig selv og til den endelige udførelse på projektet.

 

Valg af materialer

Kunden ønskede at holde udtrykket råt og vi fandt i samarbejde fandt frem til at bruge støbejerns-vinduer til indvendig opdeling, rå overflader på vægge, betongulve med fuld gulvvarme, italiensk marmor på badeværelser og designkøkkener.

 

Samarbejder på kryds og tværs

Når et større renoveringsprojekt i samarbejde med en entreprenør, finder sted i en ejendom med en forening, er der mange delelementer der skal gå op i en højere enhed. Kravet om at overholde en tidsplan med entreprenøren, samtidig med at ejendommes øvrige beboer ikke blev generet af byggestøjen, krævede fleksibilitet og planlægning.

 

Men Ingeman Fischer løste udfordringerne med entreprenøren og fik tidsplanen til at holde. Efter 9 måneder stod de gamle uudnyttede erhvervslokaler knivskarpt og indflytningsklar som nye luksus New Yorker-lejligheder.