fbpx

Skodsborg Strandvej – Strandvejsvilla

Lokalitet: Skodsborg
Periode: I gang
Bygherre: Investor
Rådgivingsform: Arkitekt- og ingeniørbistand

Arkitektarbejde, bygherrerådgivning, statiske beregninger, projektstyring. Ja, mange kompetencer kommer i spil i forbindelse med totalrenovering af en eksklusiv villa på Skodsborg Strandvej.  

 

Skab noget fantastisk!  

 

Ejeren og bygherren af villaen – en investor – var ultrakort og præcis i sin brief, da vi fik muligheden for at arbejde med denne spændende villa i den nordlige del af Strandvejen. Villaen på ca. 300 kvm skal totalrenoveres og åbnes op, så det fulde potentiale udnyttes i forhold til lysindfald og kig udover Øresund.  

 

Omstillingsparathed er et nøgleord

Som arkitekt er det dejligt med masser af frihed og en åben opgave. ¬I den konkrete sag har vi været meget bevidste om vigtigheden i at præsentere og inspirere med forskellige forslag. Samtidig er det afgørende at vi hele tiden er klar på omstilling, hvis den kreative proces tager en drejning. Fokus er at indfri bygherrens meget høje forventninger.

 

I foråret gik vi i gang med at vurdere og synliggøre mulighederne i form at skitsetegninger og 3D visualiseringer. Hele tiden i tæt dialog med vores ingeniører, fordi flere bærende vægge skal fjernes, for at kunne realisere ejerens drøm om store og åbne rum. Ingeniøren kontrollerer, at arkitektens forslag ikke løber af sporet, og sikrer at vi ikke får præsenteret løsningsforslag, som bliver urealistiske at gennemføre.

 

En totalrenovering kræver mange kasketter

I I forlængelse af et konstruktiv og dynamisk skisteprocess gav en tilfreds bygherre grønt lys for arkitektens skitseforslag.  

 

Totalentreprenør 

IF Entreprise, i tæt samarbejde med IngemanFischer, for dynamisk og optimeret projekt- og byggestyring.  

https://webie.dk kan du læse meget mere om, hvordan vi hjælper den professionelle bygherre.