fbpx

Ærtemarken, Søborg

Lokalitet: Søborg
Periode: 2016-2017
Bygherre: Privat
Rådgivingsform: Totalrådgivning

Reference historie

Privat hus - Morten og Stine

Renovering af førstesal, nyt tag og ny tilbygning

Fra vision til virkelighed

Vi havde lige fra starten af nogle helt klare visioner for renoveringen af huset og hvilken retning vi gerne ville gå i rent arkitektonisk. Det var derfor utrolig vigtigt for os at finde nogle rådgivere, hvor vi både følte os trygge og følte at der blev lyttet til os, så vi kunne sætte vores eget præg på projektet.

 

Ingeman Fischer har støttet og vejledt os igennem hele processen og har underbygget vores tanker og idéer med tekniske tegninger og byggeansøgninger, der muliggjorde at vi kunne komme fra vision til virkelighed uden de store budgetudsving eller forsinkelser.

Fortæl gerne lidt om jer selv – og om jeres byggeprojekt.

Når en familie vokser og bliver til flere, skal hjemmet vokse med og kunne leve op til de behov man har i hverdagen, når man er en ung børnefamilie på fire. Dette stillede nye krav til både funktionalitet og udnyttelse af pladsen i vores lille halvanden plans hus vi købte, da Michelle stadig var gravid med vores første.

 

Vi faldt for det rolige villakvarter, den store have og friheden til at være os selv i egne omgivelser, men havde også lige fra starten af en ambition om at modernisere det gamle hus, så det blev mere tidssvarende til de behov en moderne børnefamilie har. Vi ønskede at udnytte overetagen mere effektivt og udvide hele huset med en tilbygning for at få nogle flere boligkvadratmeter. Derudover havde vi nogle specifikke ønsker til materialevalg, udvendigt udtryk samt den indvendige indretning af rummene, men manglede at komme videre fra tanke til handling.

Hvad har Ingeman Fischer helt konkret hjulpet med?

Det har været et stort projekt for vores lille familie, både økonomisk og arkitektonisk, at skulle stå overfor en renovering af denne størrelse. Ingeman Fischer har hjulpet og støttet os igennem hele processen og vejledt os på en empatisk og forstående måde, når vi havde spørgsmål og tvivler.

 

Vi besluttede os for at vende hele tagetagen 180 grader og Ingeman Fischer konkretiserede vores ideer til bygbare løsninger og udarbejdede alle de nødvendige beregninger, tekniske tegninger samt byggeansøgninger til kommunen, der muliggjorde løsningen. Ingeman Fischer har sørget for, at projektet er gået fra plan til virkelighed, og har undervejs sikret at byggeriet blev udført korrekt jævnfør anvisninger, at vi fulgte tidsplan og holdt os inden for budgettet.

 

Især håndteringen af kommunen og alle dets byggeregler har Ingeman Fischer været gode til at håndtere, så vi har fået det bedste ud af mulighederne. Vi er nu gået fra et lille hus på 73 m2 til et stort hus 157 m2 i minimalistiske moderne rammer, hvor der er plads til hele familien. Resultatet er blevet lige som vi ønskede det og skulle vi i gang med et lignende projekt en dag, så ville vi gå til Ingeman Fischer igen.

Fremhævede kvaliteter

  • God kommunikation
  • Tryghedsskabende
  • Vejledning gennem hele processen
  • Lyttende