fbpx

Grünersvej, Holte

Lokalitet: Holte
Periode: 2016-2017
Bygherre: Lars & Michelle
Rådgivingsform: Totalrådgivning

FØR

EFTER

Reference historie

Privat hus - Michelle Skovgaard

Totalrenovering af bungalow, ny førstesal og nyt tag.

De giver os vores drømmebolig

Ingeman Fischer har simpelthen stået for det hele i vores husprojekt: Arkitektberegningerne, udbudsmaterialet, byggeansøgningen og nu styringen af håndværkerne. Det er guld værd.

Når vi ser og hører, hvordan Lasse fra Ingeman Fischer har overblikket og koordinerer med håndværkerne, får vi fuldstændig ro i maven. Det er rart at vide, at det er deres hovedpine, at alt kommer til at lykkes, og at de er med hele vejen, til vi står med vores færdige drømmebolig.

Fortæl gerne lidt om jer selv – og om jeres byggeprojekt.

Min mand Lars og jeg boede først på Frederiksberg, men med en datter på 3 år og to tvillingedrenge på 5 måneder havde vi brug for mere plads. I den forbindelse søgte vi og fandt et hus med den rigtige beliggenhed og potentiale til at blive rigtig godt.

 

Det var en bungalow på en stor grund, og drømmen var at få totalrenoveret stueetagen og bygget en førstesal på huset med mansardtag. Hverken Lars eller jeg var dog i stand til at vurdere, om huset kunne bære sådan en førstesal eller at vurdere, hvilke håndværkere, der skulle ind over sådan en byggeproces. Derfor valgte vi at samarbejde med Ingeman Fischer.

Hvad har Ingeman Fischer helt konkret hjulpet med?
Ingeman Fischer har jo egen arkitekt inhouse, og han har hjulpet med de statiske beregninger, der viser, hvad huset kan tåle. Dernæst stod de for udbudsmateriale, byggeansøgning og nu styringen af håndværkerne. Det er guld værd.

Fremhævede kvaliteter

  • Professionelle
  • Gode til at skære ind til benet i forhold til håndværkere
  • Dejligt med en organisation, der har alle kompetencer inhouse (arkitekt og ingeniør)
  • Godt byggemøde
  • Fokuserede på et godt forarbejde